torsdag den 21. marts 2019

at være anderledes

Hvordan oplever du det når du en sen eftermiddag står midt i en gruppe af forskellige mennesker? 

Nogle har langt har. Andre er karseklippet, mens der også kan være en helt tredje type som har blåt eller lilla hår? Jeg tror, at jeg vil føle mig anderledes. Anderledes på den måde, at jeg ikke vil passe ind i den her gruppe.


Når vi ikke passer ind i forskellige grupper kan jeg i hvert fald godt finde på at trække mig ind i mig selv og lade hele omverdenen forsvinde væk i form af, at al lyd lukkes ude og stemmerne i mit eget hoved så småt begynder at overdøve alt som forgår foran mig.

Jeg elsker at være anderledes

Jeg snakker tit om, at være anderledes og ikke passe ind i forskellige sammenhænge, da det er en følelse som jeg tit oplever kommer snigende i min egen krop. Det er okay, at man ikke passer ind, så længe man ikke hænger sig selv i det, og lader tanker overtage ens handlinger. Forstå mig på den måde, at så længe tankerne ikke overtager ens handlinger er det helt i orden at føle sig udenfor, så længe du er tro mod dig selv!

http://weddingsdenmark.yooco.org/
https://weddingsdenmark.webnode.dk
http://weddingsdenmark.ampedpages.com
https://danish-weddings.blogspot.com
https://weddings-copenhagen.blogspot.com
https://marketing-i-denmark.blogspot.com

Verden består af 100%, 50% hader dig inden de ser dig, 25% synes du er klam, så har du 25%, 20% syntes du har en nederen personlighed. Det er meget vigtigere du er dig selv i stedet for at “stjæle” den første og bedste personlighed der står for skud.
Og hvad så? Hvem er du? Hvem er jeg? Hvem er de? Hvem er du? Jeg vil elske at kunne fortælle dig, hvem jeg er og hvad jeg vil med livet, men det kan jeg ikke. Skuffende ikke? Nej! Ingen ved hvad de vil med livet. Ingen kan forudse, hvad der skal ske i morgen og ingen ved hvor du vil være om 10 år!

Det kan godt være at vi hele tiden skal følge med på tangenterne i vores ellers moderne samfund, men nogle gange er der også plads til et pusterum, hvor vi kan være den vi vil, og finde den vi er. Det tager lang tid før vi finder os selv. Det har selv taget mig 4 år siden jeg havde mit første breakdown til at komme til hvor jeg er nu. Nogle ting tager længere tid end forventet og derfor er det også helt i orden at være anderledes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar